Dash Diamond Bright Color Прах против петна – 500 гр

8.70 лв.

Прах против петна Dash Diamond Bright Color за Цветни дрехи 500гр

Dash Diamond bright е прахообразно средство за премахване на петна, което трябва да се добави директно в пералнята заедно с течен или прахообразен препарат.

 Dash Diamond bright може също да се използва директно върху петното и да се втрие със специалната мерителна чашка, която ще намерите в опаковката.

Той е ефективен дори при температури от 30 ° C.

Въпросният продукт Dash не атакува цветовете, а напротив, защитава ги.

* За най-устойчивите и трудни за отстраняване петна използвайте Dash Diamond разреден в леген с хладка вода и накиснете дрехата за няколко часа.

Начини на употреба:

В пералнята – Експертите препоръчват да се използват максимум 15 грама продукт за леки петна и 30 грама в пералната машина.

Удвоете дозите, ако петното е по-упорито.

С накисване – В 4 литра вода използвайте 60 грама Dash Diamond bright при максимум 40 ° C за цветове, максимум един час киснене за бели, максимум 5 часа киснене.

Измийте и изплакнете в пералнята.

Предварително третиране: 

За предварително третиране на упорити петна, добавете 15 до 45 грама продукт в купа и след като нанесете минимално количество продукт върху петното, като втривате внимателно, потопете дрехата във вода за няколко минути и продължете с класическото пране, като добавите препарат и препарат за премахване на петна.

Предупреждения

Дръжте далеч от деца

Причинява сериозно увреждане на очите

В случай на поглъщане се консултирайте с лекар

Следвайте указанията на етикета

Количество: 500 гр

Свързани продукти